April Favoritter

DIY Vippe serum

Lav din egen vippe serum, med kun 3 ingredienser

Jeg har rigtig tit, meget tørre og matte vipper, som knækker, og jeg har op til flere gange brugt utroligt mange penge på serum’er der hævder, at kunne få dine vipper til at vokse og blive mere fyldige, dog uden nogen effekt.

Så derfor valgte jeg at lave min egen, og den VIRKER! se bare på dette billede, der er sket en stor forskel på bare 14 dage.

Det øverste billede er før serum: og her kan man se, hvor matte og tørre mine vipper er. De inderste vipper er endda knækkede af.

Det nederste billede er efter 14 dage med serum: her kan man se, de har fået deres shine tilbage, de er blevet længere og fyldigere plus, de inderste vipper er vokset ud.

Ingredienser:

1 tsk Mandelolie (kan købes her)

1 Tsk ricinusolie (kan købes her)

1 Tsk E-Vitamin olie (kan købes her)

Og så er det bare at, blande olierne sammen, putte dem i en lufttæt bøtte, og tadaaaaa din helt egen vippe serum DER VIRKER.

serum’en skal påføres HVER aften inden sengetid. Tag en smule olie, og massér det godt ind på vippe rødderne, og på vipperne. Brug dog ikke for meget, da det ikke er rart, at få olie i øjet.

Du er også velkommen til at se min video, hvor jeg viser hvordan den laves.

Kys og kærlighed fra

se videoen her <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

April Favoritter